FAQ – Συχνές Ερωτήσεις

Πρόκειται για μια καινούργια, καινοτόμα “εφαρμογήεργαλείο”, απαραίτητη στα χέρια του κάθε χρήστη αλλά και του επιχειρηματία/επαγγελματία.

Στην εφαρμογή, η προβάλλονται καθημερινές προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών, από καταστήματα/επαγγελματίες γύρο σου, στη γειτονιά σου, στη πόλη σου αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, με δυνατότητα ΚΑΙ άμεσων ειδοποιήσεων (notification) που θα έρχονται στο κινητό σου, στα χέρια σου!

Αφορά κάθε είδους επιχείρηση. Cafe, ένδυση, υπόδηση, τρόφιμα, γυμναστήρια, εκπαίδευση, ξενοδοχεία, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, σχολές χορού, εκπαιδευτήρια ……. και ό τι μπορεί να βάλει ο νους σου!

Γενικότερα όλη την αγορά αλλά και όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες όπως: δικηγόρους, γιατρούς, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, τεχνικά επαγγέλματα κλπ.

(Ακόμα και ιδιώτες που θέλουν να πουλήσουν οτιδήποτε σε προσφορά!)

Η προβολή των προσφορών γίνεται με δύο τρόπους (ταυτόχρονα σε android, iOS και website της dayoffers.)

α) Mε απλή προβολή της προσφοράς:

Στην εφαρμογή επιλέγεις την κατηγορία που σε ενδιαφέρει και εμφανίζονται οι αντίστοιχες προσφορές, με φωτογραφίες, κείμενο, χαρακτηριστικά του προϊόντος ή των υπηρεσιών, τα στοιχεία της επιχείρησης που κάνει την προσφορά, στοιχεία επικοινωνίας και καθοδήγηση στην έδρα της μέσω των google maps από το σημείο στο οποίο βρίσκεσαι εσύ ο καταναλωτής (android & iOS).

β) Mε το πιο δυνατό σημείο της εφαρμογής, τα push notification (ειδοποιήσεις):

Επιλέγεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις από τις ή την κατηγορία που σε ενδιαφέρει, χωρίς να χρειάζεται να μπεις στη εφαρμογή ή να κάνεις κάποια αναζήτηση! Έρχεται στο κινητό σου ειδοποίηση, με την προσφορά των κατηγοριών που επέλεξες.

Όχι βέβαια, γιατί υπάρχει η δυνατότητα επιλογής των κατηγοριών από τις οποίες θέλεις να ενημερώνεσαι, που ενεργοποιείς όποτε εσύ θέλεις, με όποιες κατηγορίες θέλεις!

Τις προσφορές μπορούν να δουν όλοι όσοι έχουν κατεβάσει την εφαρμογή dayoffers και φυσικά όλοι στο website dayoffers.

Στο κινητό σου (android ή iOS), επιλέγεις την “τωρινή σου τοποθεσία” (ή άλλη), “ακτίνα αναζήτησης” (2, 5, 10, 50 χιλιόμετρα ή ολόκληρη την Ελλάδα) από το σημείο που βρίσκεσαι, τις “κατηγορίες” προσφορών που σε ενδιαφέρουν, και σε λίγο έχεις όλες τις προσφορές στο κινητός σου με σειρά χιλιομετρικής απόστασης!

Στο website www.dayoffers.com  βλέπεις τα πάντα.

Πατώντας σε προσφορά που σε ενδιαφέρει αμέσως θα δεις:

Α) την εταιρεία που κάνει την προσφορά.

Β) την προσφορά, σε φωτογραφίες και σε κείμενο με την περιγραφή της.

Γ) στοιχεία επικοινωνίας με την επιχείρηση, διεύθυνση, τηλέφωνο, website, email κλπ.

Δ) καθοδήγηση μέσω google maps στην επιχείρηση.

Ε) θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερα στο άμεσο μέλλον, ανάλογα με τις απαιτήσεις της αγοράς και των καταναλωτών.

α) Οι καταχώριση και προβολή των προσφορών γίνεται απευθείας από τον επιχειρηματία/επαγγελματία. Δεν μεσολαβεί κάποια εταιρεία στην οποία θα πρέπει να στείλεις: κείμενα, περιγραφές, φωτογραφίες κλπ., να πρέπει να εγκριθούν και μετά από παρέλευση χρόνου να δημοσιευθούν σε αντίστοιχο site!!
Σε μας, αρκεί η εγγραφή σου στη dayoffers και με τον μοναδικό κωδικό που θα σου αποσταλεί (που στη συνέχεια μπορείς να αλλάξεις), χειρίζεσαι μόνος σου, σε πραγματικό χρόνο την δημοσίευση και προβολή της προσφοράς σου. 

β) Η δημοσίευση της προσφοράς σου εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο (real time), ταυτόχρονα, σε android & iOS συσκευές στην αντίστοιχη καινοτόμα εφαρμογή (application) που διαθέτει η dayoffers.

γ) Το ισχυρότερο σημείο της dayoffers είναι ότι έχεις την δυνατότητα να ενημερώνεις με ειδοποιήσεις (push notification) όλους τους χρήστες της εφαρμογής dayoffers! Δεν χρειάζεται λοιπόν να σε αναζητήσουν μέσα από το site ή τις android & iOS συσκευές τους.

δ) Ορίζεις εσύ την απόσταση από την έδρα σου, όπου θέλεις να αποσταλούν οι ειδοποιήσεις, με ακτίνα από 2 χιλιόμετρα έως ολόκληρη την Ελλάδα! (πχ: όταν πελάτες σου είναι σε ακτίνα 2χιλ. δεν υπάρχει λόγος να χαθούν push που θα πάνε στην …… Θεσσαλονίκη!).

ε) Έχεις την δυνατότητα προγραμματισμού πολλαπλών προσφορών. Δηλαδή καταχωρείς τις προσφορές που θέλεις συγκεντρωμένες και αυτές θα δημοσιευθούν στις ημερομηνίες και την ώρα που εσύ θα ορίσεις!

 Στ) Το κόστος εγγραφής στη dayoffers, πραγματική έκπληξη!!! (Ξεκινούν από 35€ ανά εξάμηνο).

Οι καταχωρήσεις προσφορών γίνονται απευθείας από σένα τον επιχειρηματία/επαγγελματία, χωρίς την μεσολάβηση τρίτων.

Κάνεις την εγγραφή σου στη dayoffers web (στοιχεία εταιρείας, διεύθυνση, επικοινωνία, web/email, κλπ.).

Σου δίνεται ένας μοναδικός κωδικός (που μπορείς να αλλάξεις) με τον οποίο αποκτάς πρόσβαση στην λειτουργία της εφαρμογής και σου επιτρέπει σε πραγματικό χρόνο (real time) να ανεβάζεις τις προσφορές σου! (Αυτές θα εμφανίζονται ταυτόχρονα –  real time, σε website, android και iOS).

Επιλέγεις την υποκατηγορία της προσφοράς που θέλεις να κοινοποιήσεις.

Κάνεις την παρουσίαση με περιγραφή (κείμενο) και φωτογραφίες της προσφοράς και είναι όλα έτοιμα!

Μπορείς να δημοσιεύσεις μέχρι και 3 προσφορές ανά 24ωρο/365 μέρες τον χρόνο.

Κάθε προσφορά μπορεί να περιέχει περισσότερα του ενός προϊόντα/υπηρεσίες.

Προβάλλονται σε ακτίνα από την έδρα τής επιχείρησης/επαγγελματία, που εσύ ορίζεις! (2κ, 5κ, 10κ ή και ολόκληρη την Ελλάδα).

Οι καταχώριση των προσφορών γίνεται από σταθερό υπολογιστή αλλά και από κινητά τηλεφωνά, tablets κλπ. (Συνιστούμε η καταχώριση να γίνεται από σταθερό υπολογιστή για μεγαλύτερη ευκολία).

Μπορείς να δημοσιεύσεις μέχρι και 3 προσφορές ανά 24ωρο/365 μέρες τον χρόνο.

Κάθε προσφορά μπορεί να περιέχει περισσότερα του ενός προϊόντα/υπηρεσίες.

Προβάλλονται σε ακτίνα από την έδρα τής επιχείρησης/επαγγελματία, που εσύ ορίζεις! (2κ, 5κ, 10κ ή και ολόκληρη την Ελλάδα).

Βεβαίως και υπάρχει δυνατότητα προγραμματισμού πολλαπλών προσφορών.

Μπορείς να προγραμματίσεις προσφορές για μια μέρα, μια βδομάδα, ένα μήνα, ολόκληρο το χρόνο!

Γλιτώνεις έτσι χρόνο και έχεις δυνατότητα καλύτερου ελέγχου.

Όλοι, επιχειρήσεις/επαγγελματίες, έχουν κάποιο αριθμό πελατών – 5, 10, 100, 1000 …… πελάτες!

Το να έχεις δυνατότητα να ενημερώνεις τους πελάτες σου για τις προσφορές σου, την στιγμή που θέλεις, σου δίνει επιπλέον ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ διαφημιστική δύναμη στην επιχείρηση σου!

Την ενημέρωση μπορείς να κάνεις με απλή καταχώριση ή με άμεσες ειδοποιήσεις.

Φυσικά, πέραν των πελατών σου, θα ενημερώνονται και όλοι οι χρήστες της dayoffers, άλλων επιχειρήσεων δίπλα σου αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα! Έτσι, έχεις πρόσβαση στους πελάτες όλων των άλλων επιχειρήσεων!!

Σαν καινούργια εφαρμογή η dayoffers θα ακολουθήσει τους εξής τρόπους για την ανάπτυξή της:

α) Κάθε επιχείρηση/επαγγελματίας που εγγράφεται στο dayoffers, γίνεται ταυτόχρονα και χρήστης. Αυτό σημαίνει πως, όσες οι επιχειρήσεις τόσοι και οι χρήστες.

β) Κάθε επιχείρηση κάνει χρήστες τους πελάτες της. (προκειμένου να τους γνωστοποιεί άμεσα τις προσφορές της. Πχ.: 1.000 καταστήματα  = 1.000 χρήστες + ( 50 πελάτες η κάθε μία – υποθετικό, αλλά πραγματικό νούμερο   = 50.000 χρήστες). 1.000 + 50.000 = 51.000 απλά και μόνο από την εγγραφή επιχειρήσεων/επαγγελματιών!!

γ) Διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Face Book, Twitter, Google κλπ.

δ) Κλήρωση χρηματικών ποσών και άλλων δώρων κάθε μήνα, σε όσους κάνουν download την εφαρμογή.

ε) Πολύ σύντομα με καμπάνια σε ραδιόφωνο και τηλεόραση.

  • Το κόστος ξεκινά από 50 ανά εξάμηνο. Για αλυσίδες ή ειδικές περιπτώσεις επικοινωνήστε με τα γραφεία μας στο τηλ.: 210 8942 727, η στο mail:  sales@dayoffers.com.
  • Τα push notification έχουν επιβάρυνση:
  • 1.000 = 6€
  • 2.000 = 8€
  • 5.000 = 10€ (προτεινόμενο)
  • 10.000 = 12€