Για τον επιχειρηματία

Είτε είστε μεμονωμένη επιχείρηση, είτε αλυσίδα καταστημάτων μπορείτε τώρα να προβάλετε έξυπνα και γρήγορα τα προϊόντα/υπηρεσίες σας, να αναπτύξετε το πελατολόγιό σας και να αυξήσετε τη δημοτικότητα της επιχείρησής σας.

Το dayoffers είναι ένα καινοτόμο εργαλείο έρευνας, διαχείρισης και ενημέρωσης το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στοχευμένα, δυναμικά και οικονομικά κάνοντας χρήση τεχνολογίας αιχμής.

Μπορείτε τώρα να κάνετε την εγγραφή σας στο dayoffers ακολουθώντας τις οδηγίες που σας δίνονται από το site www.dayoffers.com .

Με την ολοκλήρωση της εγγραφή σας, λαμβάνετε έναν κωδικό (που μπορείτε να αλλάξτε σε αυτόν που επιθυμείτε) με τον οποίο θα μπορείτε να κάνετε καταχωρήσεις και να εισαγάγετε διάφορα στοιχεία της επιχείρησής σας όπως: τα στοιχεία της, το είδος των προϊόντων/υπηρεσιών που παρέχετε και την ημερήσια προσφορά της επιχείρησής σας.

Η καταχώρηση ημερήσιας προφοράς θα μπορεί να γίνεται από εσάς τους ίδιους την ώρα που εσείς επιθυμείτε. Στη συνέχεια, θα εμφανίζεται στο www.dayoffers.com, εφόσον αναζητηθεί – με τα αντίστοιχα κριτήρια – από τον τελικό χρήστη/καταναλωτή.

Επιπλέον, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να ενημερώνετε τους πελάτες σας με push notification δηλαδή αυτομάτως, χωρίς να χρειαστεί να σας αναζητήσουν οι ίδιοι στο διαδίκτυο ή στο application. Η προσφορά σας θα εμφανίζεται  στο κινητό τους ή στο tablet τους, με τη μορφή μηνύματος.

Οι προσφορές της ημέρας, μπορούν να αναρτηθούν με κείμενα αλλά και φωτογραφίες και είναι συμβατές με web – android – apple και όλα τα συστήματα διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας.

epixeirhmatias_3

googleplay-dayoffers

appstr-dayoffers