Σχετικά

Το dayoffers είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να ανακαλύπτετε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας.

  • Αναζητάτε τις καλύτερες προσφορές για τις αγορές σας;
  • Ψάχνετε να βρείτε πού βρίσκεται το κοντινότερο και φθηνότερο βενζινάδικο;
  • Θέλετε να διαλέξετε το πιο in εστιατόριο για τη βραδινή σας έξοδο;

Το dayoffers εντοπίζει τη θέση σας και σάς παρουσιάζει μια λίστα με όλες τις διαθέσιμες προσφορές σε προϊόντα ή υπηρεσίες που βρίσκονται κοντά σας.

Το dayoffers σας ενημερώνει για την ακριβή απόσταση αυτού που σας ενδιαφέρει από το σημείο που βρίσκεστε, σας δείχνει πώς θα φτάσετε εκεί,ενώ παράλληλα προβάλει τα ακριβή στοιχεία της επιχείρησης που αναζητάτε (πχ. διεύθυνση, περιοχή, χάρτης, τηλέφωνο, website, e-mail κ.λπ.).

Είναι ο πιο έξυπνος, ακριβής και εύκολος τρόπος για να ανακαλύπτετε καθημερινά on line τις πιο ελκυστικές προσφορές που υπάρχουν δίπλα σας,σε όποιο σημείο και αν βρίσκεστε.

Το dayoffers είναι το απόλυτο εργαλείο για να βρείτε τις καλύτερες ευκαιρίες για shopping, φαγητό, βιβλία, δώρα, ηλεκτρονικές συσκευές, κομμωτήρια,θέατρα, συναυλίες γυμναστήρια και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας…

Τώρα με ένα απλό κλικ μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε οποιαδήποτε στιγμή!

iphone

appstr

samsung-phone

googleplay

kartaΑπολαύστε μοναδικά προνόμια ενημέρωσης με push  notification! Ενεργοποιήστε τώρα το push notification για να λαμβάνετε ενημερώσεις για όλες τις προσφορές που σας ενδιαφέρουν. Η dayoffers σας ειδοποιεί στέλνοντας μήνυμα στην κινητή συσκευή σας, ώστε να κερδίζετε ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιείτε ενεργά το appication.